miercuri, 10 septembrie 2008

Red Bull Romania 2008 - sambata 13 septembrie 2008


Red Bull Romania va debuta la Sibiu, sâmbătă viitoare cu un prolog la care concurenţii au un traseu special cu 40 de obstacole de străbătut.

Competiţia enduro este cu cel mai mare grad de dificultate din lume, Red Bull Romaniacs, va debuta sâmbătă, 13 septembrie, la ora 13.00, cu un spectacol inedit în centrul oraşului Sibiu. Cei 219 de concurenţi prezenţi la startul ediţiei din acest an vor fi nevoiţi să treacă peste 40 obstacole artificiale amplasate pe un traseu solicitant cuprins între o fântâna aflata pe Bulevardul Corneliu Coposu şi clădirea Spitalului din Sibiu.
Andy Fazekas este organizatorul concursului Red Bull din acest an.

Publicul va avea o vizibilitate bună, astfel incat vor fi amenajate şapte puncte speciale pentru spectatori.
Traficul pe principala strada va fi restricţionat pe toata durata competiţiei.

Organizatorii Red Bull Romanics au stabilit pentru această ediţie un traseu mult mai spectaculos decât în anii trecuţi.
Bulevardul Corneliu Coposu va fi de nerecunoscut, încercând să ofere publicului o imagine fidelă a celor patru zile de competiţie care vor urma în Carpaţii Meridionali din zona Sibiu – Sebeş – Alba Iulia.

Patru clase de concurs

Cea de-a V-a ediţie a raliului Red Bull Romaniacs se va desfăşura anul acesta în perioada 13-17 septembrie. La ediţia din acest an, concurentii vor fi împărţiti în patru clase: “pro”, „expert single”, „expert team” şi „hobby”. În cele patru zile de competiţie, concurenţii vor străbate aproximativ 200 de km de la zone uşor accesibile din jurul Sibiului, Curmătura Ştezii, Păltiniş, Guşteriţa, până la zone situate la înălţimi de peste 2000 de metri în munţi.

Sursa poza: www.sibiul.ro

Niciun comentariu: