vineri, 12 septembrie 2008

Crima din Drumul Taberei, gravida ucisa azi-noapte

OTV SENZATIONAL

Dan Diaconescu, discuta si dezbate in aceasta seara, cazul unei crime petrecute ieri noapte in cartierul Drumul Taberi din Bucuresti.
Puteti trimite mesaje si SMS-uri la telefon 0731 844 933

video youtube - DDD 12 septembrie 2008


Cazul se poate discuta si pe forum OTV - www.otv.0x.ro

Tot astazi, Dan Diaconescu a fost amenintat se pare cu inchiderea posturilor OTV si DDTV pentru numeroasele sanctiuni si nepotolirea lui DD

3 comentarii:

Anonim spunea...

DOMNULE DAN DIACONESCU VA RUGAM SA NU VA LASATI DE ACEST GAZ CA ESTE FOARTE INTERESANT OPINIA MEA ESTE CA ACEEL COPIL NU AF FII FACUT ASA CEVA PENTRU CA ACEL RUDOLF ESTE UN NENOROCIT SI IL TINE SUP AMENITARE PE ACEL COPIL.VA ROG SA FACETI DREPTATE MARIANA.

Anonim spunea...

Domnule DD EU IL CUNOSC PE GABI A LUCRAT CU MINE IN SPANIA IN CONSTRUCTI SI NU CUM SPUNE LUMEA LA PORTOCALE EU SUNT SIGUR CA GABI ESTE SUB AMENITARE DE ACEL RUDOLF SA NU SPUNA NIMIC SI ASA EL A LUAT EL ASUPRA LUI TOTUL . DOMNULE DAN VA RUGAM SA NU VA LASATI DE ACEST CAZ PENTRU CA AICI E VORBA DE LUMEA REA DE CE CA ACEST COPIL SA PLATEASCA EL PENTRU ALTI .VA ROG SA-MI CITITI MESAJUL VA MULTUMESC SI FACETI DREPTATE .GEORGE DIN SPANIA.

Anonim spunea...

domnule dd va rog sa nu lasati un copil sa plateasca pt crimele altora.numai dumneavoastra puteti salva viata acestui copil